Desain - Distribution - Teknologi

Dai Dong Tien bangga dadi pelopor ing Teknologi - Design - Distribusi saka industri plastik

Babagan awake dhewe

Guangzhou Yangtian Lingkungan Masterbatch Co., Ltd, diadegaké ing taun 2002, iku salah siji saka perusahaan Sci-tech darmabakti kanggo riset lan pangembangan, produksi lan dodolan masterbatch fungsi plastik. produk utama kalebu Defoaming Masterbatch, ngisi Masterbatch, karbon ireng Masterbatch, TiO2 Putih Masterbatch, lan werna Masterbatch, total 5 jinis. We perusahaan wis telung pabrik panutup area 21,000 meter, 15 garis produksi, kapasitas produksi saben wulan kabeh jinis masterbatches tekan nganti 5,000 ton, bukaan Jaringan saindhenging China, lan Amerika, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan, Afrika, India, lan negara liyane.

Products kita

layanan kita

service01

Bakal menyang prinsip layanan saka "Urip karo Quality, Mbangun karo Kapercayan", Yangtian wis tim technical profesional lan internasional peralatan produksi majeng lan Testing peralatan.

service02

Supaya kanggo nguber kualitas produk liyane dipercaya lan kinerja produk liyane stabil, kita perusahaan strictly nindakake pesawat saka proses kontrol kualitas pepek ing produk.

partners

certificate