Babagan awake dhewe

Guangzhou Yangtian Lingkungan Masterbatch Co., Ltd. diadegaké ing taun 2002, iku salah siji saka perusahaan Sci-tech darmabakti kanggo riset lan pangembangan, produksi lan dodolan masterbatch fungsi plastik. produk utama kalebu Defoaming Masterbatch, ngisi Masterbatch, karbon ireng Masterbatch, TiO2 Putih Masterbatch, lan werna Masterbatch, total 5 jinis. We perusahaan wis telung pabrik panutup area 21,000 meter, 15 garis produksi, kapasitas produksi saben wulan kabeh jinis masterbatches tekan nganti 5,000 ton, bukaan Jaringan saindhenging China, lan Amerika, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan, Afrika, India, lan negara liyane. 

Bakal menyang prinsip layanan saka "Urip karo Quality, Mbangun karo Kapercayan", Yangtian wis tim technical profesional lan internasional peralatan produksi majeng lan Testing peralatan. Supaya nguber kualitas produk liyane dipercaya lan kinerja produk liyane stabil, kita perusahaan strictly nindakake a pesawat saka proses kontrol kualitas pepek ing barang kita wis liwati ISO9001:.. 2000, SS-00259 lan standar internasional liyane, tak kuoso sertifikat awak sertifikat SGS donya Seneng reputasi apik ing industri, lan menang support sudhut lan dateng saka kita klien.

Nyadari ing sistem Manajemen lengkap lan riset & pembangunan penerjemah kemampuan, kita bisa berkembang produk anyar miturut pelanggan 'lan kabutuhan pasar, supaya minangka kanggo ketemu pelanggan' kabutuhan lan mesthekake yen kualitas produk lan kualitas layanan bisa tahan pengawasan pelanggan '. Kanggo goal iki, karo produk kualitas lan layanan sampurna, kita Sincerely ngajak kanca saka kabeh mlaku gesang kanggo berkembang kerjasama nyebar, nggawe menang-menang bebarengan!

pameran

certificate