Design - Shpërndarja - Teknologji

Dai Dong Tien është krenar të jetë pionier në teknologji - Design - Shpërndarja e industrisë plastike

Rreth nesh

Guangzhou Yangtian Mjedisit Masterbatch Co, Ltd, themeluar në vitin 2002, është një ndërmarrje e Sci-tech dedikuar për kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e masterbatch plastike funksionale. Produktet kryesore përfshijnë defoaming Masterbatch, Filler Masterbatch, karboni i zi Masterbatch, TiO2 White Masterbatch, dhe ngjyra Masterbatch, një total prej 5 llojeve. Ne Kompania ka tre fabrika që mbulojnë një sipërfaqe prej 21.000 metra katror, ​​15 linjat e prodhimit, kapacitetin e prodhimit mujor të gjitha llojet e masterbatches arrijnë deri në 5.000 ton, shtrihet shitjet e rrjetit në të gjithë Kinën, Evropë dhe Amerikë, Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore, Afrikë, India dhe vende të tjera.

PRODUKTET tONA

Shërbimi ynë

service01

Përmbahet parimit shërbim të "mbijetojnë me cilësi, të zhvilluar me kredibilitet", Yangtian ka një ekip profesional teknik dhe pajisje të avancuara ndërkombëtare të prodhimit dhe testimin e pajisjeve.

service02

Në mënyrë që të ndjekin cilësinë më të besueshme e produktit dhe performanca më e qëndrueshme e produktit, kompania jonë mënyrë rigoroze të zbatojë një sërë procesit të kontrollit të cilësisë të plotë mbi produktet.

partnerët

certifikatë