Ngarancang - Distribusi - Téhnologi

Dai Dong Tien bangga jadi pelopor dina Téhnologi - Desain - Distribusi Industri palastik

Tentang Kami

Guangzhou Yangtian Lingkungan Masterbatch Co., Ltd, ngadeg di 2002, nya salah sahiji perusahaan Sci-tech dedicated ka panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan masterbatch hanca plastik. produk utama kaasup Defoaming Masterbatch, Filler Masterbatch, Karbon Hideung Masterbatch, TiO2 Bodas Masterbatch, sarta Warna Masterbatch, jumlahna aya 5 jenis. Urang parusahaan boga tilu pabrik ngawengku hiji wewengkon 21.000 méter pasagi, 15 garis produksi, kapasitas produksina bulanan tina sagala jinis masterbatches ngahontal nepi ka 5,000 ton, manjang jaringan jualan sakuliah Cina, Éropa jeung Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Afrika, India, jeung nagara séjén.

Produk kami

jasa kami

service01

Taat ka prinsip jasa tina "survive kalawan Quality, Ngembangkeun kalawan kredibilitas", Yangtian ngabogaan tim téknis profésional sarta internasional alat produksi canggih tur nguji peralatan.

service02

Dina raraga ngudag kualitas produk leuwih dipercaya jeung kinerja produk leuwih stabil, parusahaan urang mastikeun implements susunan prosés kadali kualitas teleb dina produk.

mitra

Sertipikat