Tentang Kami

Guangzhou Yangtian Lingkungan Masterbatch Co., Ltd. ngadegkeun dina taun 2002, mangrupa salah sahiji perusahaan Sci-tech dedicated ka panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan masterbatch hanca plastik. produk utama kaasup Defoaming Masterbatch, Filler Masterbatch, Karbon Hideung Masterbatch, TiO2 Bodas Masterbatch, sarta Warna Masterbatch, jumlahna aya 5 jenis. Urang parusahaan boga tilu pabrik ngawengku hiji wewengkon 21.000 méter pasagi, 15 garis produksi, kapasitas produksina bulanan tina sagala jinis masterbatches ngahontal nepi ka 5,000 ton, manjang jaringan jualan sakuliah Cina, Éropa jeung Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Afrika, India, jeung nagara séjén. 

Taat ka prinsip jasa tina "survive kalawan Quality, Ngembangkeun kalawan kredibilitas", Yangtian ngabogaan tim téknis profésional sarta internasional alat produksi canggih tur nguji peralatan. Dina raraga ngudag kualitas produk leuwih dipercaya jeung kinerja produk leuwih stabil, parusahaan urang mastikeun implements a set proses kontrol kualitas teleb dina produk produk kami geus kaliwat ISO9001:.. 2000, SS-00259 sarta standar internasional sejen, ngagaduhan nulis sertifikasi awakna sertifikasi SGS sadunya dileueut reputasi alus di industri ieu, jeung meunang rojongan lega jeung amanah ti kami klien.

Gumantung sistem manajemen lengkep jeung panalungtikan & ngembangkeun profésional pangabisa, urang bisa ngamekarkeun produk anyar nurutkeun para nasabah 'jeung kabutuhan pasar, ku kituna mun papanggih konsumén' kaperluan sarta mastikeun yén kualitas produk sarta kualitas layanan bisa tahan inspeksi konsumén '. Pikeun tujuan ieu, jeung produk kualitas luhur jeung layanan sampurna, urang tulus ngajak babaturan ti sagala walks tina kahirupan pikeun ngembangkeun babarengan nyebar, nyieun win-win babarengan!

pameran

Sertipikat